Sedap bunyi tajuknya. Pasti ramai yang nak. Ia tidak mustahil dilakukan. Santai-santai je. Kalau sehari RM200 sebulan boleh capai potensi RM6,000. Anda buat anda dapat. Itu tak masuk royalti dari jualan agen yang anda lantik.

 

big money ilearn ace

 

Pertama kalau nak niaga wajib kenal produk yang nak dijual. Lagi bagus kalau produk yang dijual adalah keperluan. Jadi, apa yang saya tawarkan adalah produk pendidikan keluaran Sasbadi Online iaitu iLEARN Ace. Kalau dulu mak ayah beli buku rujukan dan buku latihan untuk anak belajar. Sekarang pun sama. Cuma dalam bentuk digital dan diperkaya dengan fungsi interaktif yang pastinya buat anak seronok belajar.

Kedua, berniaga kena ada modal. Di sini saya tawarkan percuma untuk mulakan niaga dengan syarat langgan pakej iLEARN Ace 1 tahun untuk anak (tersedia untuk kegunaan tahun 4 hingga tingkatan 5). Itu pun baru RM350. Nak jual, sendiri kena guna dulu, baru tahu apa hebatnya iLEARN Ace dan barulah senang nak cerita pada pelanggan.

 

banner ilearnace

 

Dah nampak manfaat iLEARN Ace, barulah senang nak promosi. Orang tanya pun boleh jawab. Yang penting kat sini bukan semata-mata menjual tapi berkongsi manfaat iLEARN Ace. Bila pelanggan faham dan produk mampu penuhi kehendak serta selesaikan masalah mereka, barulah mereka nak beli. Setiap langgan pengguna baru, anda dibayar RM70. Bayangkan sehari jual 3 portal iLEARN Ace dah dapat RM210. Kalau 5 portal? 10 portal? Paling sikit dapat jual 1 portal pun dah RM70 income sehari!

Tapi mana larat nak menjual selamanya.. Sampai masa perlu berehat kan. Kalau gitu, anda perlu cipta pendapatan pasif. Jadi pelanggan yang dah guna, service dan follow up. Dapatkan testimoni untuk bantu kuatkan lagi promosi anda. Antara pelanggan yang sudah guna, ada di antara mereka ada potensi jadi rakan niaga kepada anda. Setiap jualan mereka, mereka dapat RM70. Tapi bagusnya, anda mula dapat royalti. Setiap jualan pelanggan yang jadi rakan niaga anda berpotensi beri anda RM11.20 untuk setiap jualan.

 

cara kerja

 

Bayangkan bulan pertama anda jual 3 portal sehari, Sebulan dah dapat 90 pelanggan dengan jumlah potensi pendapatan anda RM6,300. Wow! Santai-santai hujung jari pun boleh dapat income lumayan. Ia tidak mustahil kalau anda buat. Yang jadi mustahil bila anda tak buat apa-apa walaupun peluang depan mata.

Bulan kedua, anda buat perkara yang sama.. Promosi dan dapatkan pelanggan baru. Anda akan dapat income seperti bulan pertama. Cuma bezanya kali ini income anda berganda sebab ada royati Bonus Pembangunan. Bayangkan 90 pelanggan bulan pertama buat perkara yang sama seperti anda. Lakukan perkongsian sebagai promosi. Setiap orang jual 3 portal sehari. 90 rakan niaga x 90 pelanggan baru. Jadi jumlah pelanggan baru bulan kedua 8,100 orang.

 

duplikasi 03 ilearn ace

 

Royalti anda terima 8,100 pelanggan baru x RM11.20. Wow!! RM90,720. Banyaknya. Itu kalau jadi 100%. kalau cuma 10% yang terhasil pun, anda ada royalti RM9,720. Matematik tak tipu. Kalau buat pasti anda dapat. berapa banyak ikut usaha anda. Kena ingat, lebih 5 juta pelajar di Malaysia dan jumlah meningkat setiap tahun. Permintaan terhadap produk pendidikan sangat tinggi. Sebab itu, Sasbadi Holdings Berhad bermula syarikat kecil pada 32 tahun lalu kini jadi gergasi pendidikan pada masa kini.

 

sasbadi04

 

Untuk siapa bergelar guru, inilah bisnes part time yang patut anda lakukan. Dengan kredibiliti dan pengalaman seorang guru, menerangkan manfaat portal iLEARN Ace kepada ibu bapa untuk kemajuan dan kecemerlangan anak mereka adalah satu perkara mudah. Yang penting kenali ilEARN Ace terlebih dahulu.

Untuk anda di luar sana, inilah peluang hebat untuk ubah kehidupan. Produk hebat dari jenama gergasi yang dipercayai dalam dunia pendidikan merupakan kelebihan untuk anda niagakan produk ini. Tak perlu pandai nak berjaya. Yang penting pantas bertindak. 

Untuk bimbingan, kami sediakan group telegram untuk bimbing anda. Tanya je apa yang nak tahu, kami akan jawab dan bantu. Latihan dam kelas bimbingan percuma juga disediakan. Mahu atau tidak je anda nak buat. Apa yang dicerita dalam artikel ini baru 2 part komisyen yang diterima, sedangkan Mindtech Education Sdn Bhd sediakan 6 jenis komisyen untuk anda.

 

Jadi jangan fikir banyak sangat. Langgan untuk anak-anak anda dan mula bina kebebasan kewangan dalam hidup anda. Inilah bisnes yang berpotensi luas dan tiada risiko untuk anda sertai. Anak anda cemerlang dan hidup anda gemilang.

motivasi dr azizan

 

Kerja pun mudah. Segala penerangan detail tersdia di web ini. Anda cuma perlu klik dan share info yang diperlukan. Tak perlu nak cerita panjang dengan pelanggan. Semuanya di hujung jari. Dari kongsi post atau info yang bukan-bukan di laman sosial, lebih baik share info di web ini. Dapat duit dapat pahala.

Untuk bermula, anda boleh terus membuat langganan atau merujuk rakan niaga kami berhampiran tempat anda. Jadilah antara mereka yang terawal merebut peluang hebat ini. Siapa anda hari esok bermula dengan pilihan dan tindakan anda hari ini.