Ramai di luar sana sekarang ini tengah pening dengan kos hidup yang kian meningkat. Tapi apa gunanya mengeluh? I tetap begitu juga. Faktor luaran yang tidak mampu kita kawal. Yang mampu kita kawal adalah kehidupan kita, Kita yang mampu ubah kehidupan kita bukan orang lain.

kos hidup tinggi

Tapi janganlah buat perkara yang sama. Buat perkara yang sama, hasil tetap sama. Anda kena pilih sesuatu kerja yang tak bebankan diri sendiri dari segi masa, tenaga da kewangan. Hanya satu yang mampu buat hidup anda berubah iaitu BERNIAGA. 

Tapi kena bijak. Jangan buat bisnes yang berisiko tinggi dan perlukan komitmen tinggi. Cukuplah anda buat secara santai dan mudah dilakukan. Yang penting, apa yang bakal anda lakukan mampu tambah nilai dan perbaiki hidup anda.

4th quadrant

Sebelum saya cerita lanjut mengapa anda perlu rebut peluang ini, nada perlu tahu apa yang kami buat. NATnetwork merupakan kumpulan usahawan dan pengguna yang berkongsi manfaat produk iLEARN Ace dan peluang bisnes yang ditawarkan Mindtech Education Sdn Bhd. Mindtech Education Sdn Bhd merupakan salah satu rangkaian anak syarikat milik penuh Sasbadi Holdings Berhad.

Berikut adalah faktor-faktor yang perlu anda nilai dan pertimbangkan untuk lihat dan seterusnya rebut peluang ini. Aada 2 aspek kena anda lihat dan nilai iaitu produk iLEARN Ace itu sendiri dan peluang bisnes yang ditawarkan.

 

A. PRODUK - iLEARN ACE

1. Corak Kehidupan

Bila kali terakhir anda beli dan baca surat khabar? Rata-rata dah ramai lama tak membeli surat khabar. Majoriti antara kita mendapatkan berita melalui berita online. Sebab apa? Mudah, jimat dan pantas. Itu golongan kita yang kebanyakan lahir sebelum tahun 2000. Yang lahir pada zaman di mana teknologi digital baru nak bermula di Malaysia. Diri kita pun tak lekang dengan telefon pintar.

Tapi mengapa anak kita yang lahir zaman teknologi berkembang pesat suruh belajar cara zaman kita. Mereka perlu hidup dalam cara dunia mereka. Mereka cuma perlu dibimbing dengan cara betul. Berikan mereka teknologi yang mampu bantu anak-anak mencapai impian mereka.
 

news paper ilearn ace pak21

 

Mahu atau tidak kita kena terima hakikat bahawa teknologi merubah segalanya. Corak pendidikan turut mula berubah. Ini dapat dilihat melalui Pelan Pembangunan Pendidikan Kebangsaan 2013-2025 yang mula mengadaptasi teknologi digital dalam konsep Pembelajaran Abad Ke-21. Takkan nak biarkan anak rasa rendah diri bila lihat rakan-rakan mereka terlebih dahulu mendahuluinya dalam pembelajaran teknologi masa kini?

2. Keperluan

Ibu bapa juga perlu bijak untuk jimatkan perbelanjaan pendidikan anak-anak. iLEARN Ace merangkumi semua keperluan pembelajaran anak-anak masa kini. Nota,Peta MindaPenilaianVideo Pembelajaran dan banyak lagi fungsi yang terdapat dalam iLEARN Ace sangat membantu pelajar. Kos kelas tambahan yang membebankan kewangan dan masa dapat dijimatkan. 

Ibu bapa masa kini banyak yang sibuk bekerja sehinggakan ramai terabai soal pemantauan prestasi akademik anak-anak. Tapi dengan iLEARN Ace, masalah tersebut selesai kerana ibu bapa dapat tahu aktiviti pembelajaran anak melalui sistem Notifikasi melalui emel di telefon pintar. Ibu bapa dapat menyemak lebih terperinci aktiviti dan pencapaian anak-anak melalui akaun ibu bapa yang diperolehi percuma selepas melanggan iLEARN Ace untuk anak mereka.

3. Kualiti Melangkaui Nilai.

Anda tahu berapa jumlah dalam bank soalan iLEARN Ace? Lebih 300,000 soalan! Tidak termasuk set soalan bulanan yang disediakan secara percuma. Jumlah ini menyamai lebih 1,000 buah buku kerja/ latihan yang biasa dijual di kedai buku. Ambillah contoh harga satu buku kerja Rm5.00/buah. Bermakna nilai untuk fungsi Penilaian sahaja melebihi RM 5,000.

Ditambah lagi dengan fungsi Nota yang menyamai nilai 2,000 buah buku. Anda kira jika purata anggaran harga Rm10.00. Itu tidak termasuk lagi nilai pelbagai fungsi yang lain. Jadi nilai langganan RM350 sestahun untuk pelbagai kemudahan ditawarkan sangat-sangat murah. Kos tak sampai pun RM1.00 per hari. 

Dari segi pengisian kandungan iLEARN Ace, ia tidak perlu diragui kualiti kerana ia dibina oleh Sasbadi, jenama diyakini dan terbukti pakar lebih 32 tahun dalam dunia pendidikan dalam menerbitkan bahan-bahan pendidikan berkualiti dan menepati keperluan pendidikan semasa.

 

B. BISNES

1. Platform Kukuh

Majoriti kenal jenama SASBADI dalam dunia pendidikan. Sejak tahun 1985 lagi. Bermula sebagai syarikat milikan tunggal,  kini Sasbadi Holdings Berhad miliki lebih 20 anak syarikat yang kesemua terlibat dalam industri dunia pendidikan.
 

Sasbadi ilearnace mlm

Sebagai sebuah syarikat korperat yang tersenarai dalam papan utama BSKL dan berpengalaman lebih 32 tahun dalam dunia perniagaan pendidikan, maka tak perlu diragui, plat form bisnes yang ditawarkan anak syarikatnya, Mindtech Education Sdn Bhd adalah pilihan terbaik untuk anda mula berniaga untuk ubah kehidupan.

2. Plan Pemasaran

Mindtech Education Sdn Bhd menawarkan pulangan amat lumayan kepada mereka yang aktif berkongsi manfaat iLEARN Ace dan peluang yang ditawarkan. Plan Pemasaran yang ditawarkan adil dan saksama. Ia menawarkan pulangan income aktif untuk jangka masa pendek dan income pasif untuk jangka masa panjang.

 

sasbadi09

 

Selain daripada bonus yang lumayan, syarikat juga menawarkan percutian VVIP 2 kali setahun untuk ahli yang aktif dan mencapai syarat kelayakan yang ditetapkan. Barulah berbaloi. Duit dapat, percutian pun dapat. Apa yang pastinya, syarikat sentiasa membuat perancangan terbaik bersama ahli bagi membawa jenama iLEARN Ace ke peringkat tertinggi secara khususnya dan jenama Sasbadi secara amnya.

3. Potensi Pasaran

Ada lebih 5 juta pelajar di Malaysia dan jumlahnya kian meningkat setiap tahun. Ini adalah pasaran pendidikan yang tidak pernah putus walau apa pun jua situasi berlaku. Anda wajib rebut peluang bisnes pendidikan kerana ia menjanjikan perniagaan tidak bermusim, kalis ekonomi dan sentiasa tawarkan peluang dan ruang untuk sesiapa sahaja jana pendapatan lumayan berterusan.

pelajar score A ilearn ace

 

Hakikat hari ini ibu bapa celik mata berkaitan keperluan anak-anak untuk cemerlang. Aapa sahaja yang dapat membantu anak mereka cemerlang, pastinya ibu bapa akan berusaha untuk mendapatkannya. Aapatah lagi jika pilihan tersebut bukan sahaja buat anak seronok belajar, malah membantu ibu bapa jimat kos perbelanjaan tuisyen dan masa yang perlukan untuk memantau aktiviti pembelajaran anak-anak.

4. Murah Dan Mudah.

Berapa modal paling murah untuk mulakan bisnes ini? Ianya PERCUMA!! Tak percaya? Mudah sahaja. Langgan iLEARN Ace setahun untuk kegunaan anak anda, secara automatik anda jadi pengedar Mindtech Education secara percuma. Tapi jika ada kemampuan, ada 3 lagi pilihan Pakej Niaga yang lain. Setiap pakej ada kelebihan tersendiri. Rujuk Rakan Niaga kami untuk bimbingan.

cara kerja

Anda tak perlu pandai berniaga untuk bermula dan berjaya dalam bisnes ini. Yang penting mahu bertindak je. Kami kongsikan cara paling mudah untuk berniaga iaitu secara online. Semuanya di hujung jari. Bebas masa dan tempat. Anda cuma perlu langgan iLEARN Ace untuk anak dan berkongsi info di web NATnetwork kepada kenalan yang lain. Bimbingan melalui group whatsapp/ telegram disediakan.

Nak hantar produk pun tidak perlukan sebarang kos. Produk boleh dihantar melalui whatsapp, telegram atau emel. Mudah giler bisnes ini. Bukan itu, sahaja latihan melalui kursus pembangunan diri juga disediakan untuk mereka yang serius mahu ubah kehidupan memenuhi impian diri sendiri dan keluarga tersayang.

5. Perintis Industri.

Tahukan anda bahawa peluang bisnes ini masih di peringkat awal? Tak percaya? Tanyalah saudara mara, rakan atau kenalan anda mengenai iLEARN Ace, pasti ramai mengatakan tidak tahu. Jangan tanya lebih-lebih pada mereka yang tak tahu. Ada perangai manusia ni tak tahu pura-pura buat tahu. Kalau tahu pun x semestinya faham apatah lagi kalau tak langgan atau sertai bisnes ini.

Jadi anda perlu belajar dan ambil tahu. Baca dan fahamkan. tak faham, sila bertanya. Tanya pada mereka yang tahu dan faham iaitu mereka yang join dan buat bisnes ini. Jangan bimbang kalau anda kelabu asapa tentang bisnes ini. Selepas anda jadi ahli melalui langganan iLEARN Ace untuk anak atau sesiapa sahaja, anda akan dimasukkan dalam group whatsapp untuk bimbingan lanjut oleh ahli yang aktif dan mahir.

Rebutlah peluang inni dengan kadar segera. Jangan sampai jiran tetangga, adik beradik, sedara mara atau sesiapa sahaja langgan iLEARN Ace untuk anak mereka melalui orang lain dan akhirnya hidup mereka berubah sedangkan hidup anda masih sama sesperti 5 tahun yang lalu. Beranilah bertindka untuk lakukan perubahan.

RUMUSAN

Pastinya sedikit sebanyak anda dah mula faham dan nampak potensi bisnes ini. Jadi segeralah langgan iLEARN Ace segera. Ingin beli secara online pun boleh. sila rujuk Panduan iLangganan iLEARN Ace. Bagaimana kehidupan anda hari esok dan seterusnya bergantung pada pilihan dan tindakan anda pada hari ini.