Anda Buat Anda Dapat

Saya mempunyai impian besar untuk famili dan diri saya sendiri. Dan saya tahu hanya melalui bisnes sahaja ia mampu dicapai. Alhamdulillah, saya ditemukan dengan peluang ini. Setelah mendengar dan memahami konsep Project eD10, saya terus bertindak di bawah bimbingan Cikgu Salleh. Memang cukup hebat Project eD10 ini. Dalam masa kurang sebulan, saya berjaya perolehi pendapatan 5 angka pertama. Ia seterusnya melonjakkan semangat saya untuk terus bergerak aktif mengejar impian dan membantu team capai matlamat dalam melahirkan lebih ramai insan berjaya, Bagi anda di luar sana, jangan tunggu lagi. Bertindaklah demi masa depan anda.

icon fb 01 telegram icon 01
FB Profile Group

 

Uztazah Noraini Binti Othman

Muar

Rebut Peluang Ini!

Alhamdulillah saya ditemukan peluang bisnes ini. Ia banyak merubah kehidupan saya sejak setahun lalu, Kini saya lebih fokus dan berazam mewujudkan lebih ramai insan berjaya melalui idea Projek eD10. Matlamat saya bersama team adalah melahirkan sekurang-kurangnya 10 jutawan Mindtech sebelum berakhirnya tahun 2018. Jadi rebutlah peluang ini dengan memahami dan menyertai Projek eD10. Siapa anda hari esok dan seterusnya bergantung pada pilihan dan tindakan anda hari ini

icon fb 01 telegram icon 01
FB Profile Group

 

Mohamad Salleh Bin Sidek

Pengasas Project eD10

Shortcut Kejayaan

Saya amat teruja dengan apa yang ditawarkan dalam Project eD10. Saya amat berterima kasih kepada Cikgu Salleh yang memperkenalkan konsep "smartwork" yang mampu membantu semua orang bebas hutang dan capai kebebasan kewangan dalam masa singkat. Selepas memahami pelaksanaan Projek eD10, saya terus bertindak. Dalam masa 3 minggu sahaja, saya berjaya capai pendapatan 5 angka pertama saya dalam projek ini. Saya juga dianugerahkan title Leadership Director oleh pihak syarikat, ia pencapaian terbaik saya dalam dunia bisnes, Projek eD10 terbukti hebat, Yang penting, anda join dan terus bertindak tanpa banyak soal. Kejayaan pasti milik anda!

icon fb 01 telegram icon 01
FB Profile Group

Cikgu Zalipah Binti Maskuri

Cheras