i-LEARN Ace ialah platform pembelajaran digital bersepadu yang mengandungi bahan pembelajaran berdasarkan Kurikulum Kebangsaan. Platform pelbagai ciri ini dibina untuk menyediakan pengalaman pembelajaran yang boleh disesuaikan, interaktif, menarik dan mudah alih untuk pelajar, guru dan ibu bapa.

 

banner ilearnace

 

Platform ini menggabungkan kesemua aspek penting dalam proses revisi pelajar, membolehkan pelajar menelaah pelbagai topik, membuat latih tubi, membuat nota dan peta minda, berinteraksi dengan rakan sebaya dan guru-guru, serta banyak lagi. Semuanya ini boleh dilakukan dengan menggunakan platform yang sama.

 

sasbadi01

 

i-LEARN Ace juga dilengkapi dengan aplikasi mudah alih percuma yang membolehkan pengguna mengakses ciri-ciri istimewanya di mana-mana dan pada bila-bila masa walaupun ketika luar talian (offline) – hal ini benar-benar menjadikannya platform M-Learning (Mobile Learning).

 

sasbadi02

 

CIRI UTAMA :

  • 100% berdasarkan silibus KSSR/KSSM/KBSM terkini
  • Menawarkan pelbagai subjek
  • Menerapkan konsep i-THINK, KBAT, dan PBS
  • Mod dalam talian (online) dan luar talian (offline)
  • Menghubungkan pelajar, guru, dan ibu bapa dengan menggunakan satu platform


Setakat ini iLEARN Ace menyediakan kandungan pembelajaran merangkumi tahun 4 hingga tingkatan 5 berfokuskan subjek yang terdapat dalam peperiksaan UPSR, PT3 dan SPM.

 

kategori pakej ilearn ace

 

iLEARN Ace adalah satu medium terbaik dari jenama dan pakar dalam industri pendidikan sejak 1985 untuk ibu bapa berikan kepada anak-anak generasi masa kini. Ia juga solusi terbaik kepada masalah pengurusan pendidikan anak-anak dari segi pemantauan, masa dan kewangan. Segalanya mampu diselesaikan dengan melanggan iLEARN Ace sekarang.