Nur Aqil & Twin Network Enterprise atau singkatannya NATnetwork adalah syarikat milikan tunggal yang didaftarkan pada 27.07.2016. Memulakan perniagaan sebagai rakaniaga Mindtech Education Sdn Bhd pada bulan 01.11.2016. Setelah setahun beroperasi, kini NATnetwork mempunyai rangkaian rakaniaga  di seluruh Malaysia. 

 

heder logo natnetwork

 

Seiring dengan perubahan corak sosio ekonomi disebabkan kepesatan perkembangan dunia teknologi hari ini, NATnetwork mengambil langkah menerokai pengalaman konsep bisnes secara online di samping berkongsi manfaat produk dan peluang bisnes kepada masyarakat umum tanpa sempadan. 

 

mindtech education

 

Melalui medium maya ini, NATnetwork menawarkan anda produk-produk pendidikan berkualiti dan terkini untuk membantu anda membina kecemerlangan anak-anak. Malah bukan itu sahaja, anda juga dipelawa mendaftar keahlian NATnetwork untuk rebut peluang jana pendapatan lumayan scara aktif dan pasif.

 

training ilearnace 01

 

NATnetwork juga mengadakan sesi ceramah dan latihan untuk para guru dan juga usahawan berkaitan penggunaan produk dan pemahaman mengenai peluang bisnes yang ditawarkan.

 

training ilearnace 02

 

NAT network sentiasa merancang pelbagai aktiviti bagi memastikan setiap usahawab berjaya mencapai apa yang disasarkan dan diimpikan dalam menceburi peluang bisnes ini. Bersama barisan pemimpin hebat, NATnetwork yakin dan mampu mencipta nama dan sejarah gemilang di persada dunia bisnes networking dan industri pendidikan umumnya.