Hari ini, teknologi mempengaruhi banyak aspek kehidupan. Kehidupan semakin pantas dan segala maklumat kini mampu diperolehi di hujung jari. Sehubungan dengan itu,Sasbadi Holdings Berhad selaku penerbit dan pengeluar bahan pendidikan terbesar di Malaysia sejak 1985 mengambil inisiatif awal sebagai persediaan menghadapi perubahan corak pendidikan di Malaysia yang bakal diubah kepada pendidikan digital tidak lama lagi.

sasbadi06

Hasil penyelidikan dan pembangunan lebih 5 tahun melalui pengalaman dan kepakaran sedia ada, Sasbadi Holdings Berhad melalui anak syarikatnya Sasbadi Online Sdn Bhd telah menghasilkan platform pendidikan digital lengkap iaitu iLEARN Ace untuk tahun 4 hingga tingkatan 5 dan juga iLEARN Ace Junior untuk tahun 1- tahun 3. Produk pembelajaran digital ini direka bentuk bagi memenuhi keperluan pelajar, guru dan juga ibu bapa.

sasbadi01

Bagi anda di luar sana, kami menawarkan satu penjimatan hebat untuk kos pendidikan anak-anak jangka masa panjang di samping peluang menjana pendapatan lumayan dan perkongsian keuntungan dari nilai pasaran RM1.98 billion setahun melalui idea bisnes yang dinamakan #projectED10.

Dengan nilai pelaburan RM6,600 (23 key produk) sebenarnya anda bakal jimat kos pendidikan anak-anak pada masa akan datang sehingga 100%. Contohnya ibu bapa yang mempunyai 2 orang anak di tahun 1 dan tahun 4. Untuk memenuhi keperluan pendidikan anak-anak sehingga tingkatan 5, sebanyak 19 key produk diperlukan.

jimat kos pendidikanBuat masa ini 1 key produk untuk kegunaan 365 hari @ setahun berharga RM330. Harus diingat bahawa kos hidup meningkat saban tahun. Begitu juga kos pendidikan. Harga langganan iLEARN Ace juga pastinya tidak terkecuali. Bayangkan jika 10 tahun lagi tak mustahil harga langganan iLEARN Ace mencapai nilai RM1,000 untuk langganan setahun. Pada ketika itu, ibu bapa tiada pilihan kecuali bayar nilai tersebut demi keperluan dan kecemerlangan pendidikan anak-anak.

Ibu bapa yang bertindak membuat pelaburan untuk kegunaan anak-anak sepanjang tempoh tersebut pada harga RM330 pada masa kini melalui pembelian pakej eDIRECTOR, pastinya dapat penjimatan berlipat ganda. Ibu bapa tidak perlu risau kerana key produk tiada tempoh tamat selagi tidak diaktifkan. Malah portal iLEARN Ace sentiasa dikemaskini oleh Sasbadi Online dari segi kandungan, silibus terkini dan keperluan semasa pembelajaran masa akan datang. 

Pada masa yang sama, ibu bapa yang membuat pelaburan pendidikan juga berpeluang bina sumber pendapatan tambahan sebagai pembekal produk iLEARN Ace. Dengan berkongsi manfaat iLEARN Ace kepada masyarakat umum, anda akan dibayar bonus dan royalti berdasarkan plan pemasaran yang disediakan oleh Mindtech Education Sdn Bhd bagi setiap langganan pegguna baru.

pembekal ilearnaceMelalui satu projek membina rangkaian pembekal bagi memenuhi keperluan pasaran pengguna yang melebihi 6 juta pelajar seluruh Malaysia dalam #projectED10, kami tawarkan peluang kewangan lumayan untuk ibu bapa atau individu yang berminat menyertai kami. Anda hanya perlu berkongsi manfaat pembelian pakej eDIRECTOR dari segi penjimatan dan peluang kewangan yang ditawarkan kepada ahli keluarga, kenalan dan masyarakat sekeliling.

plan ed10Lihat jadual di atas sebagai contoh jika setiap orang yang ambil pakej eDIRECTOR memperkenalkan 10 pembekal baru. Anda mampu capai kebebasan kewangan dan realisasikan impian yang anda mahukan dalam hidup ini. Inilah satu peluang bisnes hebat yang perlu anda rebut. Tiada risiko yang perlu anda hadapi kerana modal yang anda keluarkan amat berbaloi sebagai pelaburan masa depan pendidikan anak-anak dan juga mengubah kehidupan keluarga anda.
insentif percutian ilearnace

Selain potensi perolehan pendapatan aktif dan pasif yang sangat lumayan, anda juga berpeluang nikamti insentif tambahan yang disediakan oleh pihak syarikat 100% percuma jika memenuhi syarat yang ditetapkan. Yang penting, anda buat sahaja apa yang kami kongsikan kepada anda.

Jika anda rebut peluang ini secara serius, tidak mustahil anda dianugerahkan status Leadership Director ke atas yang melayakkan anda menikmati perkongsian untung dari jualan keseluruhan syarikat pada setiap bulan sebanyak 2%-5%. Ini bermakna anda perolehi pendapatan berganda setiap bulan.

profit share ilearnace

Cukuplah dengan apa yang kami kongsikan di sini. Kalau ikutkan banyak lagi manfaat yang ditawarkan dalam bisnes ini. Manfaat 3 dalam 1 melalui #projectED10 pastinya cukup membuatkan anda teruja dengan peluang yang kami kongsikan.

Peluang ini baru bermula. jadilah individu terawal menyertai projek keusahawanan bersama kami. Satu-satunya peluang bisnes hebat yang berbaloi untuk nilai wang yang anda keluarkan. Tiada risiko kerugian. Mulakan pelaburan untuk pendidikan anak-anak untuk jangka masa panjang di samping rebut peluang kewangan serta manfaat yang ditawarkan.