Untuk menyertai Projek eD10, anda wajib melakukan perkara-perkara berikut TANPA banyak soal. TIRU dan BUAT sahaja jika anda mahu bersama kami capai target kebebasan kewangan dalam masa singkat. Dalam projek ini yang penting adalah tindakan.

kebebasan kewangan

Inginkan maklumat lain seperti syarikat, produk dan sebagainya, sila explorasi web ini. Smua maklumat sudah tersedia. Cuma rajin atau malas je nak membaca. Harap anda faham apa maksud kami.

Untuk Projek eD10, kami fokus pada tindakan dan result sahaja. Jadi jangan lagi terlalu berfikir dan menunggu sebab masa terus berjalan. Masa tidak menunggu anda. Kami juga mengejar masa kerana kumpulan kami menetapkan sasaran melahirkan minimum 10 jutawan sebelum berakhir tahun 2018 dalam projek ini.

Harus diingat, setiap peserta perlu mematuhi prinsip tatacara kerja Project eD10 seperti berikut bagi memperolehi potensi manfaat yang ditawarkan:

  • Daftar keahlian sebagai pembekal
  • Perkenalkan minimum 10 pembekal baru
  • Memastikan setiap ahli dalam rangkaian pembekal anda melakukan perkara yang sama.

Untuk memahami secara menyeluruh berkaitan Project eD10, baca dengan teliti segala penerangan berkaitan projek bisnes ini terutamanya berkaitan Projet eD10 :: Cara Kerja dan Project eD10 :: Manfaat. Sertai juga group telegram kami untuk diskusi lanjut berkaitan peluang hebat ini.

step01Anda wajib menyediakan modal RM6,600 untuk mendaftar pakej pembekal (eDirector). Anda akan menerima 23 key portal iLEARN Ace yang setiap satu bernilai RM330. Anda tidak perlu fikir sangat bagaimana nak menjual sebab itu bukan tujuan utama dalam projek ini. Modal RM6,600 ini anda boleh perolehi dengan beberapa sumber di bawah.

  • Simpanan
  • Pinjaman peribadi
  • Kad Kredit
  • Gadaian

Kami tidak galakkan anda gunakan simpanan kecuali anda mempunyai lebihan yang mencukupi untuk waktu kecemasan. Dalam Projek eD10, kami galakkan anda guna konsep Other Person Money (OPM) dengan teknik manipulasi, Gunakan kemudahan yang bank sediakan melalui pinjaman peribadi, kad kredit atau gadaian.

Kalau sebelum ini anda sanggup buat pinjaman yang tidak datangkan pulangan malah jadi beban kewangan, mengapa tidak lakukan perkara sama untuk sesuatu yang datangkan pulangan belipat kali ganda. Selama ini bank buat duit dengan manipulasi kehendak dan keperluan anda, mengapa tidak buat perkara yang sama. Tapi kali ini guna kemudahan bank untuk jana duit pasif lumayan bagi pihak anda bagi membebaskan anda dari cengkaman hutang dan masalah kewangan,

step02

Daftar keahlian melalui mereka (introducer) yang berkongsi peluang ini dengan anda. Hubungi introducer anda untuk tujuan ini. Buat bayaran melalui mereka atau terus ke akaun syarikat Mindtech Education Sdn Bhd. Jika anda layari web ini tanpa introducer, boleh terus hubungi admin di talian 012-768 3675 untuk tujuan pendaftaran. Anda akan menerima ID keahlian sebaik sahaja didaftarkan Contoh MY70325713.

step03
Kongsikan info berkaitan Projek eD10 ini kepada seberapa ramai kenalan anda melalui media sosial seperti Facebook, Whatsapp, Telegram dan sebagainya, Jangan prejudis atau buat sangkaan sendiri samada mereka mahu atau tidak. Tugas anda kongsikan sahaja. Biar mereka buat keputusan sendiri setelah baca artikel ini. Mana-mana rakan atau kenalan yang respon, sila bimbing mereka daftar ahli sebagai partner dalam Projek eD10 sebagaimana anda mula-mula sertai projek ini, Jangan lupa add mereka dalam group telegram Projek eD10 untuk info dan bimbingan daripada rakan-rakan ahli yang lain.

step04

Ikuti formula Projek eD10 secara serius jika anda mahu capai apa yang anda hajatkan. Di luar sana ramai yang dihimpit masalah hutang dan kewangan, Mereka tercari-cari peluang untuk selesaikan masalah yang dihadapi. Jadi tugas anda adalah menyebarkan Project eD10 :: Manfaat yang ditawarkan dalam projek ini sehingga anda mendapat minimum 10 orang yang mahu turut serta. Jika anda berjaya lakukan, setiap yang daftar sertai projek ini, anda dibayar RM1,680 bagi setiap pendaftaran. Kalau 10 peserta, Rm16,800!! Maklumat lanjut boleh anda baca di bahagian Project eD10 :: Manfaat,

step05

Tugas anda seterusnya adalah membantu kumpulan membimbing dan membantu ahli baru terutamanya mereka yang mendaftar penyertaan di bawah rangkaian bisnes anda. Pastikan setiap ahli melakukan mengikut landasan tatacara yang ditunjukkan. Formula gerak kerja Projek eD10 wajib dipatuhi bagi memastikan result terhasil sebagaiman potensi pulangan yang ditunjukkan dalam Project eD10 :: Manfaat.

MUDAH.
Itu saja kerja yang anda perlu buat. Boleh buat di hujung jari je pun. tak perlu susah-susah nak terangkan. Segala maklumat ada di laman web ini. Kongsikan sahaja untuk kenalan anda baca, Bila mereka turut serta projek ini, anda pasti terkejut dengan hasilnya. Project eD10 :: Manfaat ini pasti menyelesaikan segala masalah kewangan anda. Bayangkan segala hutang piutang anda selesai malah anda ada pendapatan sampingan 5-7 angka setiap bulan hasil menyertai projek ini.

financial freedom

JADIKAN IA REALITI.

Anda mahu tak slip gaji anda "full" semula tanpa potongan hutang oleh pihak bank? Ditambah income pasif lumayan! Jangan asyik berfikir! Terus bertindak. Anda tak perlu hebat untuk bermula tapi untuk jadi hebat, anda perlu bermula segera. Kejayaan bukan satu kebetulan dan kegagalan pasti ada sebab-sebabnya. Apa yang anda pilihan dan tindakan yang dibuat akan menentuka siapa anda pada hari akan datang.